o nás
Čerstvé mušle, křupavé hranolky, perfektně vychlazená piva a legendární vafle. To jsou čtyři základní kameny, na kterých jsme v centru Prahy vystavěli belgickou brasserii Bruxx. Pod vedením šéfkuchaře Jana Pípala a generálního manažera Roberta Vaverky připravujeme menu podle originálních belgických receptur a čerstvé mušle z divokých lůžek přivážíme do Prahy třikrát týdně.
V naší brasserii nabízíme přes šedesát druhů belgických lahvových piv. Na čepu však máme i dalších osm svrchně kvašených piv, a každých čtrnáct dní jedno nové pivo z tuzemského minipivovaru.
Podobně jako Belgičané, si také my potrpíme na hranolky, které si sami připravujeme. V menu nechybějí ani lutyšské recepty, čerstvé ryby, ústřice, šneci a další originální suroviny jako belgické sýry, klobása Boudin, ardenská šunka nebo belgické pralinky.
Od středy do soboty u nás hraje DJ a pro děti je každý den od 14 hodin k dispozici dětský koutek, o víkendech od 11:30 s dozorem.
Od pondělí do pátku servírujeme polední nabídku, která platí vždy od 11 do 15 hodin nebo do vyprodání.
V průběhu roku připravujeme několik gastronomických akcí od Krevetového festivalu a Humřích hodů až po Vánoční šneky.